About us

About Us

 

Book Now!

Welcome to Wrigley Hostel! We are one of the main hostel’s in Chicago. We pride ourselves on being a friendly, clean, and affordable hostel that has created a fun and engaging community atmosphere. Guests always have the ultimate Chicago experience when staying at Wrigley Hostel!

A Wrigley Hostel az online kaszinójátékosok egyik legmegfelelőbb szálláshelyévé vált, ha Chicagóban szeretnének hosszabb időt tölteni. A hostel megfizethető árai és kényelmes elhelyezkedése miatt ideális választás a nyaralók és a szerencsejátékosok számára egyaránt, akik szeretik kényelmesen eltölteni az idejüket és játszani a szerencsejátékokban a https://kaszinoworld.com/nyerogepek-online/. Emellett a Wrigley Hostel barátságos személyzete és kényelmes felszereltsége csak néhány ok, amiért a látogatók folyamatosan visszatérnek.

Az online kaszinójátékosok számára a Wrigley Hostelben való tartózkodás azt jelenti, hogy a város néhány legjobb kaszinójának közvetlen közelében lehet. Ide tartozik a Rivers Casino Des Plaines, Illinois egyik legnagyobb szerencsejáték-központja. A szerencsejáték mellett a vendégek más közeli látnivalókat is felfedezhetnek, mint például a Navy Pier, vagy sétálhatnak egyet a Michigan-tó mentén.

A Wrigley Hostel továbbá híres a vibráló közösségi légköréről, amely az élet minden területéről szívesen látja az embereket. Az egyedül utazóktól kezdve a baráti társaságokig mindenki találhat itt valami élvezeteset.

Wrigley Hostel is the perfect place to start your Chicago adventure. Our location is spot on because we are in easy access to all of Chicago! We provide everything you need to enjoy Chicago. Our staff will gladly inform you of the best food, tourist attractions, and local specials in the city.

The hostel has awesome amenities that will make you want to extend your stay. It has great common areas that are perfect for socializing and relaxing. Join us on our event nights throughout the week! Whether it be movie night or a pub crawl, our staff will always welcome you to join in on the fun.

Hostelworld Rating

9.2

Cleanliness

9.3/10

Security

9.5/10

Location

9.4/10

Staff

9.3/10

Facilities

8.9/10

Atmosphere

9.0/10

Value For Money

9.0/10